Župni oglasi Trideseta kroz godinu - 25. listopada, 2015.

 1. Slijedeća nedjelja 31. kroz god – svetkovina Svih svetih. Svete mise redovito prijepodne u 08.00, 09.30 i 11.00, a navečer u 18.00 sati. 
 2. Mise na grobljima: U nedjelju u 16.00 poslijepodne sveta misa za pokojne na groblju u Orlacu; u ponedjeljak poslijepodne u 16.00 sati sveta misa za pokojne u groblju u Raštanima. Ostali raspored svetih misa po grobljima i u župi Drežnica imate u novom župnom listu i na oglasnoj ploči. 
 3. U slijedeću subotu radi predstojećih blagdana neće biti župnog vjeronauka i ostalih aktivnosti. U drugu subotu nastavljamo po redovitom rasporedu. 
 4. Za održavanje crkve: Nada Jovanović 50 KM, od krštenja Katje Marić 100, Stojan Pandža 50, od krštenja Mihaele Marić 100, od krštenja Antonio Soldo 100, Dragica Knezović 100, od krštenja Josip Marinčić 100, Pavo Matković 100 i od krštenja Ane Lovrić100 KM . Iskrena hvala svim darovateljima! 
 5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Mario Bošnjak sin Tomislava i Blagice r. Karačić iz  župe Široki brijeg i djevojka Željka Pandža kći Željka i Nade r. Kukić iz naše župe.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Siniša – Ivan Andrijašević sin Josipa i Jasne r. Visković iz župe sv. Marko - Makarska i djevojka Dragana Denda kći Božidara i Branke r. Šaravanja iz naše župe.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 6. U sklopu Tropletovih dana kulture u četvrtak 29.10. u župi sv. Tome na Bijelom brijegu nakon večernje svete mise predavanje za studente i mlade će održati don Damir Stojić. Preporučujemo svima koji mogu neka pođu… 
 7. Obavještavamo vas da do daljnjega ne možemo primati vezane svete mise jer su svi datumi za ovu godinu popunjeni. Mise ćemo početi primati za slijedeću godinu početkom Došašća kada dobijemo novi Direktorij. 
 8. U prošlom tjednu u našoj župi su preminuli Iva Šaravanja i Zorka Raič. Molimo se za pokoj njihovih duša…

Natrag