Župni oglasi Trideseta nedjelja kroz godinu - 23. listopada 2016.

 1. Slijedeća nedjelja je 31. nedjelja kroz godinu. U slijedeću nedjelju svete mise su redovito prije podne u 9.00, 11.00 i navečer u 18.00.
 2. Raspored župnih aktivnosti nastavljamo po dosadašnjem rasporedu.
 3. Crkveni brak žele sklopiti mladić Željko Bokšić sin Stanka i Slavice r. Pavlović iz naše župe i djevojka Josipa Raguž kći Drage i Marice r. Čamo iz župe Neum.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Marin Ostojić sin Zdravka i Mire r. Glamuzina iz župe Čitluk i djevojka Anela Pandža kći Marinka i Anice r. Marinčić iz naše župe.
  Crkveni brak žele sklopiti mladić Dragan Krtalić sin Ivice i Vesne r. Puce iz sv. Petra i Pavla Mostar i djevojka Karolina Rotim kći Karla i Zdravke r. Marić iz naše župe.
  Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
 4. U četvrtak, 27. listopada u 20 sati u Galeriji kraljice Katarine  u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače održat će se javna tribina na temu „Totalitarizmi – percepcija i nasljeđe“. Preporučujemo zainteresiranima da pođu…
   
 5. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Ljubo Iličić i Milenko Marić. Molimo se za pokoj njihovih duša...

Natrag