Župni oglasi Tridesetdruga nedjelja kroz godinu - 11. studenoga 2018.

  1. Sljedeća nedjelja je 33. nedjelja kroz godinu svete mise su redovito u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. U nedjelju, 18. studenog u 18 sati će se u našoj župnoj crkvi održati sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana. Nakon sv. Mise ćemo se s upaljenim svijećama uputiti u Vukovarsku ulicu i tako na vanjski način odati svoje poštovanje i izreći molitve. Zajednička molitva kod križa u Vukovarskoj ulici predviđena je oko 19 sati tj. kada se sastanemo sa ostalim mostarskim župama. Sve vas pozivamo da u što većem broju pokažemo svoju ljubav i zahvalnost poginulim braniteljima čijom smo žrtvom sačuvali dom i domovinu.
  3. Obavijest svima onima koji su se prijavili za hodočašće u Grčku. Do mjeseca prosinca, u župnom uredu, treba uplatiti 100 eura te tako potvrditi svoje mjesto.
  4. Crkveni brak žele sklopiti mladić Željko Ljevak sin Marija i Silvane r. Milavić iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Branka Zovko kći Zdenka i Radenke r. Ristić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  5. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je naš župljanin Ilija Knezović. Molimo se za pokoj njegove duše.

 

Natrag