Župni oglasi Tridesetdruga nedjelja kroz godinu - 7. studenoga 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je TRIDESETTREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja izmirite u što kraćem roku. Molimo i one kojima su grobnice napravljene da svoje rate izmire u što kraćem roku. Također primamo prijave za one koji žele rezervirati novu grobnicu u Raštanima.
  3. Od prošlog četvrtka započeli smo sa župnim vjeronaukom. Želimo potaknuti Vas roditelje da redovno šaljete Vašu djecu na župni vjeronauk.
    Raspored župnog vjeronauka imate na oglasnoj ploči, u novom broju župnoga lista i na našoj internet stranici.
  4. U utorak 9. studenoga u 18.00 sati u župi sv. Tome ap. na Bijelom Brijegu pater Ike Mandurić imat će tribinu za mlade pod nazivom „Imaju li Kršćani i danas moć mijenjati svijet?“. Mladima svakako preporučujemo da se odazovu na ovo predavanje. 
  5. U četvrtak 11. studenoga u 20.00 sati u organizaciji studentskog kapelana i naše župe biti će euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Na poseban način za sve mlade i ostale koji žele doći. Krizmanicima je dolazak obvezan. Bit će prigoda za ispovijed.
  6. U petak 12. studenoga navečer u 19.00 sati biti će zajedničko druženje za svu djecu prvog i drugu razreda osnovne škole. Druženje uz film predviđeno je zbog druženja i upoznavanja djece sa župom.
  7. Na dnu crkve možete uzeti novi broj crkvenog tiska posebno novi broj crkve na kamenu u kojemu je članak našega biskupa Petra „Radost ljubavi“.
  8. U želji organizacije i uključivanja mladih u život župe organiziramo edukaciju za volontere, tj. za mlade 3. i 4. razreda srednje škole. Mladi više informacija imate u novom broju župnoga lista te na našoj internet stranici. Očekujmo Vaš dolazak 17. studenoga u 20.00. Hvala!
  9. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je skupina broj 5. Hvala Vam i bilo s Božjim blagoslovom.
  10. U prošlom tjednu u našoj župi preminuli su Božo Golemac, Ante Stojan Lasić i Mirko Ivanković.
    Također, u našoj biskupiji preminula su još tri svećenika don Ante Ivančić, don Božo Polić i don Stipe Kordić koji je rodom iz Hercegovine, ali je bio u Dubrovačkoj biskupiji. Molimo se za pokoj njihovih duša.

 

Natrag