Župni oglasi Tridesetprva nedjelja kroz godinu - 31. listopada 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je TRIDESETDRUGA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
  2. Dragi župljani hvala Vam na Vašim nesebičnim darovima za Misijsku nedjelju. Za Misijsku nedjelju darovali ste 6.162 KM. Bilo svima s Božjim blagoslovom i na okrjepu duše.
  3. Zbog svetkovine Svih Svetih i blagdana Dušnog dana, mise za pokojne počet ćemo primati od srijede 3. studenoga, a ne od 1. u mjesecu kao obično!
  4. U novom broju župnog lista imate raspored svetih Misa po mostarskim grobljima. U našoj župi sveta Misa na groblju u Orlacu biti će 1. studenoga na Svi Svete u 15.00 sati, u Raštanima 2. studenoga na Dušni dan u 15.00 sati. Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja izmirite u što kraćem roku. Molimo i one kojima su grobnice napravljene da svoje rate izmire u što kraćem roku.
  5. Od četvrtka 4. studenoga započinjemo sa župnim vjeronaukom. Želimo zahvaliti Vama roditeljima koji ste savjesno poticali svoju djecu da dolaze redovno na molitvu krunice. Nadamo se da ćete tako nastaviti i oko župnog vjeronauka.
  6. Raspored župnog vjeronauka imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  7. U četvrtak u 17.30 sati umjesto molitve krunice bit će klanjanje pred Presvetim.
  8. Na oglasnoj ploči imate raspored svetih Misa na grobljima za župe Jablanica i Drežnica.
  9. Na dnu crkve možete uzeti novi broj crkvenog tiska te ostavit svoj prilog.
  10. Hvala onima koji su jučer očistili i uredili našu crkvu. Sljedeći vikend na redu je skupina broj 4. Hvala Vam i bilo s Božjim blagoslovom.
  11. Crkveni brak žele sklopiti Marko Zovko, sin Ivice i Stele r. Komadina iz naše župe i Marija Bačić, kći Pere i Slavice r. Maslać iz župe Neum.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  12. Pomolit ćemo se za sve naše pokojne, na poseban način za sve naše pokojne branitelje i one čiji grobovi nisu nikad pronađeni a na srcu i duši su nam.
    Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu… Pokoj vječni!

 

Natrag