Župni oglasi Tridesettreća nedjelja kroz godinu - 15. studenoga 2020.

  1. Sljedeća nedjelja je SVETKOVINA KRISTA KRALJA. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
  2. Sljedeći tjedan nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu. Raspored imate na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
  3. Za održavanje crkve darovali su: krizmanik Anton Omejic 50 KM, od sprovoda pok. Vinka Drežnjaka 100 KM, od krštenja Ivana Pandže 100 KM, od krštenja Mihaela Ferjančića 100 KM, Ivan Golemac 50 KM, Marko Buhač 100 KM, Ivan Šimunović 50 KM, krizmanica Nela Zovko 100 KM, od krštenja Rafaela Šunjića 100 KM, od krštenja Antee Marić 100 KM, krizmanici Jelena i Robert Jurić 100 KM, Andrija Marić 80 KM, od krštenja Amelie Delić 100 KM i Mile Čarapina 50 KM. Iskrena hvala svim darovateljima!
  4. U subotu 21. studenoga dva kandidata iz ove župe će primiti prvi stupanj Svetoga reda - đakonat. To su Branimir Bevanda sin Vlade i Nevenke r. Barbarić i fra Džoni Dragić sin Ivana i Ivanke r. Matić. Ako netko zna za kakvu zapreku za njihovo primanje Svetog reda dužan je obavijestiti župni ured.
  5. U srijedu navečer u 18 sati će se u našoj župnoj crkvi održati sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana. Nakon sv. Mise ćemo se s upaljenim svijećama uputiti u Vukovarsku ulicu i tako na vanjski način odati svoje poštovanje i izreći molitve. Zajednička molitva kod križa u Vukovarskoj ulici predviđena je oko 19 sati tj. kada se sastanemo sa ostalim mostarskim župama. Sve vas pozivamo da čistim i iskrenim srcem pokažemo svoju ljubav i zahvalnost poginulim braniteljima čijom smo žrtvom sačuvali dom i domovinu. Ove godine zajedničku molitvu predvodi don Mladen Šutalo, župnik župe sv. Ivana ap. i ev.

 

Natrag