Župni oglasi Trinaesta nedjelja kroz godinu - 27. lipnja 2021.

  1. Sljedeća nedjelja je ČETRNAESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su ujutro u 8.00 i 11.00 te poslijepodne u 19.00 sati. Svete mise u 9.30 sati neće biti!
  2. U sljedeću nedjelju 4. srpnja u 11.00 sati ovdje u našoj crkvi naš don Branimir Bevanda služiti će svoju mladu misu. Preporučujemo ga u vaše molitve da ustraje u svojoj odluci da služi na hvalu i slavu Gospodinu.
  3. U utorak 29. lipnja u 10.00 sati u mostarskoj katedrali biskup msgr. Petar Palić zarediti će osam đakona za svećenike. Ako netko želi i može neka taj dan pođe u katedralu, a sve njih preporučujemo u vaše molitve.
  4. Od četvrtka 1. srpnja prelazimo na ljetni raspored svetih misa, a to je radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 19.00 sati, a nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i navečer u 19.00 sati. Također radno vrijeme župnoga ureda biti će samo nakon svetih misa.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Luka Rozić, sin Zorana i Božice r. Naletilić iz HKM Leverkusen i djevojka Petra Spajić, kći Alfreda i Rajke r. Mihaljević iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Branimir Aničić, sin Ivana i Ruže r. Marić iz naše župe i djevojka Antonela Mišković, kći Mire i Jele r. Tomić iz župe sv. Petra i Pavla Mostar.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured, a zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.

 

Natrag