Župni oglasi Uskrs – 20. travnja, 2014.

  1. Slijedeća nedjelja je 2. Vazmena – Mali Uskrs. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00i 18.00 sati.
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati.
  3. U petak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim.
  4. Raspored blagoslova polja na grobljima u našoj župi a i u ostalim župama u Mostaru imate u novom župnom listu.
  5. Susret hrvatske katoličke mladeži ove godine održava se u Dubrovniku, 26. i 27. travnja. Iz naše župe na taj susret krenuti će jedan autobus mladih. Sastanak za sve koji će ići u Dubrovnik održati će se u četvrtak u 18 i 30 kako bi dogovorili detalje polaska i ostale stvari.Polazak je u subotu ujutro točno u 7.00 sati. Ponijeti sa sobom putovnicu i hranu za taj dan. Navečer je osigurana večera. Preporučujemo ih u vaše molitve.
  6. Crkveni brak žele sklopiti mladić Dalibor Buhač sin Pere i Janje r. Marušić iz župe sv. Petar i Pavao i djevojka Ana Kopilaš kći Stipe i Anice r. Ćavar iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Miro Margeta sin Ivana i Janje r. Mikulić i djevojka Ana Blažević kći Milenka i Jelice r. Hrakać, oboje iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Josip Pehar sin Zorana i Jelke r. Zelenika i djevojka Radmila Drežnjak kći Ivice i Tatjane – Marije r. Tomić, oboje iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Ivan Barbarić sin Ilije i Gordane r. Ćorić iz naše župe i djevojka Ines Milićević kći Ivana i Daniele r. Alpeza iz župe Katedrala.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Marko Marić sin Ante i Mirjane r. Puljić iz naše župe i djevojka Anja Peri kći Željka i Angeline r. Crnjac iz župe sv. Ivana ap. i ev.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Bojan Stanić sin Milorada i Mire r. Ostojić i djevojka Veronika Grgić kći Jose i Marije r. Šantić iz naše župe.
    Ako netko zna za kakvu zapreku ovim crkvenim vjenčanjima dužan je obavijestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život.
  1. Svima vama želimo sretan i blagoslovljen Uskrs…
  2. U prošlom tjednu u našoj župi preminuo je Luka Tokić. Pomolimo se za pokoj njegove duše….

Natrag