Župni oglasi Uskrs - nedjelja uskrsnuća Gospodnjega - 16. travnja, 2017.

  1. Slijedeća nedjelja je 2. Vazmena – Mali Uskrs. Svete mise su redovito u 09.00, 11.00 i 18.00 sati. Na misi u 11.00 sati naši će ovogodišnji prvopričesnici prvi puta primiti Tijelo Isusovo u svoje duše. Preporučujemo ih u vaše molitve…              
  2. U utorak nastavljamo pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Ante. Zavjetne molitve ćemo moliti na večernjoj sv. misi u 18.00 sati, a nakon mise u župnoj dvorani bit će organizirana dobrotvorna večer Marijinih obroka. Prigoda da se uz kulturni program učini dobro djelo i nahrani jedno gladno dijete. Svi su dobrodošli…
  3. Na uskrsnu srijedu, nakon večernje mise u 18.30 sati u župi ćemo upriličiti Uskrsnu priredbu  koju su pripremila naša djeca i mladi.. Pozivamo sve da svoji prisustvom potaknu i nagrade našu djecu za njihov trud.
  4. Obavještavamo prvopričesnike i roditelje da su svaku večer u 18,30 sati probe za prvopričesnike, a subotu u 11sati je prva sveta ispovijed. Molimo da svi obavezno dođu u navedene termine radi što bolje priprave za nedjelju.
  5. Crkveni brak žele sklopiti mladić Miho Putica sin Bože i Alojzije r. Kapetanović iz župe Mokošica i djevojka Katica Knezović kći Zorana i Mirjane r. Krtalić iz naše župe.
    Crkveni brak žele sklopiti mladić Branislav Ivanković sin Ilije i Mire r. Prskalo iz župe sv. Petra i Pavla i djevojka Dijana Božić kći Zvonke i Milke r. Jurić iz naše župe.
    Ako netko zna kakvu zapreku ovom crkvenom vjenčanju dužan je obavjestiti župni ured. Zaručnicima želimo sretan i blagoslovljen zajednički život. 
  6. Iskreno zahvaljujemo svima koji na bili koji način pomogli ovih dana u župi, posebno našim pjevačima, ministrantima i volonterima. 
  7. Svima vama želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.

 

Natrag