Pučke misije u našoj župi

U Godini vjere odlučili smo organizirati pučke misije u našoj župi. Pučke misije su najprikladnije sredstvo da se duhovno obnovimo. Voditelji Pučkih misija bit će naši poznati svećenici don Damjan Raguž i don Marko Kutleša.
U Godini vjere odlučili smo organizirati pučke misije u našoj župi. Pučke misije su najprikladnije sredstvo da se duhovno obnovimo. Voditelji Pučkih misija bit će naši poznati svećenici don Damjan Raguž

Opširnije …

Čistoća i sloboda srca

Jedan pobožan čovjek kojega su svi smatrali svecem mnogo je vremena proveo u  samoći na jednoj planini, a onda je odlučio doći opet među ljude. Dok se približavao selu, ususret mu dotrči jedan seljak i sav uzbuđen mu kaže da mu odmah dadne kamen koji je njemu namijenjen.

Opširnije …

Sretan Božić i sveto porođenje Isusovo

Sretan i blagoslovljen Božić sveto porođenje Isusovo, želi župa Sv.Mateja na Rudniku svim svojim župljanima i vjernicima.

Neka se Isus rodi ponovo u srcima svim vjernika i neka njegov sjaj dotakne srca nevjernika i potakne grešnike na obraćenje.

Želimo Vam obilje mira, ljubavi i sreće.

Opširnije …

Raspored Blagoslova obitelji

Objavljen je raspored blagoslova obitelji koji će se obavljati u razdoblju od 28.12-3.1.

Pogledajte raspored.

Petak 28.12.-Ulica Kneza Višeslava i Rudarska ulica

Subota 29.12-Orlac-Druge bojne rudničke i Ulica dr. M.Šufflaya

Opširnije …

Najava Živih jaslica i priredbe

Prizor Živih jaslica biti će organiziran u župi sv.Mateja 24. 12. 2012. s početkom u 23h sata, nakon čega slijedi misa polnoćka uz predstavu.

 Svi će posjetitelji moći vidjeti ili barem na trenutak osjetiti duh i život tih drevnih vremena, te otvorena srca dočekati i ponovno rođenje Isusa Krista u svojim srcima.

Opširnije …