2020

Sveta misa,zaziv Duha Svetoga, povodom početka nove akademske godine

Srijeda, 14. listopada 2020., u 12 sati slavit će se sveta Misa, zaziv Duha Svetoga, povodom početka nove akademske godine 2020./2021., u mostarskoj Katedrali.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetsedma nedjelja kroz godinu - 4. listopada 2020.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETOSMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
- U subotu nastavljamo sa župnim aktivnostima po redovnom rasporedu kojeg imate u novom broju župnog lista, na oglasnoj ploči i na našoj internet stranici.
- Dragi vjernici povodom gospinog mjeseca listopada naši krizmanici i mladi odlučili su izdvojiti svoje vrijeme i uložiti svoj trud kako bi napraviti krunice koje će na dnu crkve biti izložene. Krunice nemaju cijenu, ali naši mladi skupljaju dobrovoljne priloge kako bi nas kako oni kažu ugodno iznenadili za nadolazeći Advent.

Opširnije …

Misa za nerođenu djecu

U petak, 2. listopada u 16.00 sati, na Rimokatoličkom groblju u Raštanima biti će sveta misa za svu nerođenu djecu.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetšesta nedjelja kroz godinu - 27. rujna 2020.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETSEDMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
- Danas nas je posjetila Hrvatska udruga mladih Središnje Bosne koji nas žele upoznati sa njihovim radom. Ispred crkve će prodavati svoje brošure i radove, a svi prilozi idu za izgradnju škole u Ugandi.
- Mogli ste vidjeti još od prošlog tjedna na dnu crkve stoje informativni priručnici o bolesti koja u najvećoj mjeri zahvaća stariju populaciju, a to je Alzheimerova bolest. Budući da je mjesec rujan proglašen kao svjetski mjesec borbe protiv Alzheimerove bolesti Caritas je izdao tri korisna priručnika za obitelji koje skrbe o takvim osobama. Tri su priručnika koja čine cjelinu te ih možete besplatno uzeti na dnu crkve.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadesetpeta nedjelja kroz godinu - 20. rujna 2020.

- Sljedeća nedjelja je DVADESETŠESTA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su prema redovnom rasporedu u 8.00, 9.30, 11.00 i 18.00 sati.
- Večeras je uočnica sv. Mateju, svetu misu u 18.00 sati predvoditi će fra Valentin Vukoja župnik župe Posuški Gradac.
- Sutra je svetkovina sv. Mateja, našega zaštitnika, svečanu svetu misu navečer u 18.00 sati predvodi naš biskup msgr. Petar Palić.

Opširnije …