Župni oglasi Treća uskrsna nedjelja - 14. travnja 2024.

- Sljedeća nedjelja je četvrta uskrsna. Svete mise su po redovnom rasporedu.
- U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
- Vjeronauk za 5., 6., i 7. razred je u utorak u 9 sati i popodne u 15 sati, a vjeronauk za 8. i 9. razred je u utorak u 10 sati i popodne u 16 sati. Molimo djecu da budu redovita na župnom vjeronauku i napominjemo da je župni vjeronauk uvjet za primanje pričesti i krizme.
- U srijedu naši ovogodišnji prvopričesnici trebaju vratiti svoje haljine. Prijepodne u 9 sati i poslijepodne u 15 sati.

Opširnije …

Župni oglasi Druga Uskrsna nedjelja - Bijela - 7. travnja 2024.

- Sljedeća nedjelja je treća uskrsna. Svete mise su po redovnom rasporedu.
- Sutra je Navještenje Gospodinovo - Blagovijest. Svete mise su po redovnom rasporedu.
- Jučer je u našoj župi 74 krizmanika primilo sv. Krizmu, a danas je 98 prvopričesnika pristupilo sakramentu Prve sv. Pričesti. Dragi krizmanici i prvopričesnici živite po primljenim darovima i budite Bogu zahvalni.
- Sutra navečer idemo na naše planirano župno hodočašće. Uključimo jedni druge u molitve i neka bude Bogu na slavu.
- U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.

Opširnije …

Župni oglasi Uskrs - Vazam - 31. ožujka 2024.

- Sljedeća nedjelja je druga uskrsna. Svete mise su po redovnom rasporedu. Na misi u 11.00 sati je Prva sveta pričest pa vas molimo da ostavite prostor roditeljima naših prvopričesnika. Pričesnika je 98 pa je potrebno klupe osloboditi za pričesnike i roditelje. Hvala na razumijevanju.
- U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed.
- U utorak i srijedu u 10.00 sati je proba za ovogodišnje prvopričesnike. Proba za krizmanike je u utorak i srijedu u 11.30. Ispovijed za naše prvopričesnike i krizmanike te njihove roditelje i kumove je u četvrtak 4. 4. 2024. u 16.00 sati.

Opširnije …

Župni oglasi Nedjelja Muke Gospodnje - Cvjetnica - 24. ožujka 2024.

- Sljedeća nedjelja je USKRS - VAZAM. Svete mise su u redovnim jutarnjim terminima. Večernje svete mise neće biti.
- Sutra je u našoj župi velika Uskrsna ispovijed. Dođite na predložene termine u 9.00, 16.00 i 19.00 sati i ispovjedite se da čiste duše dočekamo Uskrs.
- U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti. Uz večernju svetu misu bit će i pobožnost sv. Anti uz prigodnu propovijed. Ovaj utorak slaviti ćemo svetu misu za don Jozu Joku Blaževića. Pokoj njegovoj plemenitoj duši.

Opširnije …

Župni oglasi Peta korizmena nedjelja - 17. ožujka 2024.

- Sljedeća nedjelja je Nedjelja muke Gospodnje - Cvjetnica. Svete mise su prema redovnom rasporedu. Naši će mladi ponuditi grančice masline na prodaju a dobrovoljni prilozi idu za naše misionare.
- Naši su krizmanici u petak imali svoj krizmanički ispit. Pokazali su znanje kao i lijepo vladanje. Dao Bog da i u životu nastave tako. Danas će naši krizmanici hodočastiti Kraljici mira u Hrasno. Polazak je predviđen u 13:00 sati ispred župne crkve, a povratak u Mostar oko 18 sati.
- Sutra je na večer u Katedrali koncert poslije svete Mise u 18 sati. Na koncertu nastupaju župni zborovi povodom svetkovine sv. Josipa. Dođimo i poslušajmo skladbe Bogu na slavu.

Opširnije …