2022

Duhovna obnova za obitelj

U subotu, 5. ožujka, popodne naša župa organizira župnu korizmenu obnovu koja započinje u 15.30 sati, koju predvodi don Mile Vidić. Naziv duhovne obnove je: Obitelj je od Boga, a ne od čovjeka. U nastavku imate program duhovne obnove.

Opširnije …

Hodočašće u Hrasno 2022. godine

U prilogu raspored i program nedjeljnih hodočašća tijekom korizme u Hrasno za 2022. godinu!

Opširnije …

Sinodalni put u Hercegovini i molitva za sinodu

Papa Franjo pozvao je cijelu Crkvu na sinodalni hod kako bismo ojačali zajedništvo i sudjelovanje u zajedničkom poslanju. Svojim savjetima, iskustvima i očekivanjima svaki je vjernik pozvan doprinijeti obnovi Crkve i razvijanju sinodalnog načina života.

Opširnije …

Župni oglasi Sedma nedjelja kroz godinu - 20. veljače 2022.

- Sljedeća nedjelja je OSMA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete Mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Danas nogometna ekipa naše župe igra u sportskoj dvorani u Čapljini Katoličku malonogometnu ligu. Zaželimo našim momcima korektnu i ferplay igru.
- Došlo je do promjene rasporeda župnog vjeronauka. Utorkom će u 9.00 sati ujutro imati vjeronauk 5. i 6. razred, a u 10.00 sati 7. i 8. razred te poslijepodne u 15.00 sati 5. i 6. razred, a u 16.00 sati 7. i 8. razred. Ostali nastavljaju prema redovnim terminima.

Opširnije …

Redizajnirana biskupijska web stranica

Poštovani, prošlih smo mjeseci intenzivno radili na designu biskupijske web stranice, koja bi se narednih mjeseci trebala još bolje doraditi.
Nova web stranica ima novu domenu: www.biskupija-mostar.ba na kojoj ćete moći pratiti vijesti koje budemo objavljivali.

Opširnije …