2023

Župni oglasi Dvadeset treća nedjelja kroz godinu - 10. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i četvrta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 sati, a nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Djeca od prvog osnovne do prvog srednje koja nisu upisana na župni vjeronauk neka uzmu upisnice. Djeca prvog, drugog i trećeg razreda imaju jednom mjesečno vjeronaučni susret pa je potrebno da budu upisana.

Opširnije …

Poruka biskupa Petra povodom početka nove školske i vjeronaučne godine

Dragi župljani, u prilogu možete pročitati poruku našeg biskupa Petra Palića, predsjednika Vijeća za katehezu i novu evangelizaciju Biskupske konferencije BiH, povodom početka nove školske i vjeronaučne 2023./2024. godine.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset druga nedjelja kroz godinu - 3. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i treća nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Sutra za našu djecu i mlade započinje nova školska i vjeronaučna godina. Djeca koja nisu upisana na župni vjeronauk od prvog osnovne do prvog srednje neka uzmu upisnice. Djeca prvog, drugog i trećeg razreda imaju jednom mjesečno večer filma pa je potrebno da budu upisani. Najavljujemo i ispovijed naše djece i misu za početak školske godine.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset prva nedjelja kroz godinu - 27. kolovoza 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i druga nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Od tiska imate: Glas koncila i Župni list.

Opširnije …

Prilog za misno slavlje

Dragi župljani, odlukom biskupa na redovnom zasjedanju Biskupske konferencije BiH donešena je odluka da će od 1. rujna prilog za misno slavlje iznositi 30,00 KM. Više informacija kao i cijeli dokument imate u nastavku.

Opširnije …