2021

Euharistijsko klanjanje

U četvrtak 11. studenoga u 20.00 sati u organizaciji studentskog kapelana i naše župe biti će euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Na poseban način za sve mlade i ostale koji žele doći. Krizmanicima je dolazak obvezan. Bit će prigoda za ispovijed.

Opširnije …

Susreti za srednjoškolce

Dragi srednjoškolci! Mi, novi svećenici Vaše župe željeli bismo Vas bolje upoznati, stoga za Vas planiramo organizirati grupu mladih koja bi trebala planirati, osmišljavati i provoditi aktivnosti koje Vas zanimaju, a i one aktivnosti koje će doprinijeti u upoznavanju župne zajednice poput volonterijata i Caritasa.

Opširnije …

Tribina za mlade u župi sv. Tome

U utorak 9. studenoga u 18.00 sati u župi sv. Tome ap. na Bijelom Brijegu pater Ike Mandurić imat će tribinu za mlade pod nazivom „Imaju li Kršćani i danas moć mijenjati svijet?“. Mladima svakako preporučujemo da se odazovu na ovo predavanje.

Opširnije …

Župni oglasi Tridesetdruga nedjelja kroz godinu - 7. studenoga 2021.

- Sljedeća nedjelja je TRIDESETTREĆA NEDJELJA KROZ GODINU. Svete mise su po redovnom rasporedu ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Zamolili bih sve Vas koji imate grobnice u groblju u Raštanima da svoje obveze za održavanje groblja izmirite u što kraćem roku. Molimo i one kojima su grobnice napravljene da svoje rate izmire u što kraćem roku. Također primamo prijave za one koji žele rezervirati novu grobnicu u Raštanima.
- Od prošlog četvrtka započeli smo sa župnim vjeronaukom. Želimo potaknuti Vas roditelje da redovno šaljete Vašu djecu na župni vjeronauk.
Raspored župnog vjeronauka imate na oglasnoj ploči, u novom broju župnoga lista i na našoj internet stranici.

Opširnije …

Preminuli don Ante Ivančić, don Stipe Kordić i don Božo Polić

Svidjelo se Bogu pozvati u svoj Dom sluge svoje svećenike Mostarsko-duvanjske biskupije
don Antu Ivančića i don Božu Polića

te Dubrovačke biskupije
don Stipu Kordića

Opširnije …