2023

Druženje za djecu - oratorij 2023

Draga djeco, hvala vam na dolasku. Nadamo se da vam je bilo lijepo. Bogu dragom hvala na svetoj Misi i na športsko rekreativnom druženju. Sudjelovalo je oko 135 djece.

Opširnije …

Župni oglasi Dvanaesta nedjelja kroz godinu - 25. lipnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je trinaesta nedjelja kroz godinu. Započinjemo s ljetnim rasporedom svetih misa. Nema mise u 11.00 sati a večernje su mise u 19.00 sati.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- U župi planiramo imati oratorij. Oratorij će biti u utorak 27. lipnja 2023. godine. Započinje svetom misom u 9.00 sati. Kroz molitvu i igru želimo biti bliže Bogu pa to našoj djeci i omogućimo. Djeca neka toga dana dođu u sportskoj obući i odjeći.

Opširnije …

Izlet ministranata i zboraša

Utorak, 20. lipnja 2023. godine proveli smo na izletu s našim najmanjima. Obišli smo svetište Kraljice Mira Hrasno, Svitavu te Čapljinu. Zahvaljujemo se roditeljima na poticanju djece za odlazak na izlet, a zahvaljujemo volonterima koji su na njih pazili.

Opširnije …

Koncert dječjeg zbora "Leptiri"

Koncert povodom 10 godina dječjeg zbora “Leptiri” pod vodstvom Ane Đukanović. Hvala našim najmanjima na predivnom koncertu te zboru “Santos” na sudjelovanju.

Opširnije …

Župni oglasi Jedanaesta nedjelja kroz godinu - 18. lipnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je Dvanaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Dragi vjernici, 20. lipnja 2023. godine planiramo naše male pjevače i ministrante odvesti na izlet. Planirali smo obići svetište Kraljice Mira Hrasno, Svitavu te Čapljinu. Roditelji, potaknite djecu na izlet, a volonteri će paziti na njih na izletu. Ovo je jedan vid naše zahvale vašoj djeci za dolaske i župne aktivnosti.

Opširnije …