2023

Župni oglasi Sedamnaesta nedjelja kroz godinu - 30. srpnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je osamnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Dragi župljani hvala vam na nesebičnim prilozima i sudjelovanju u akciji “MIVA” naše Misijske središnjice Sarajevo. Prikupili smo 5.630,00 KM, koje smo u prošlom tjednu uplatili na račun Misijske središnjice. Bog vas blagoslovio te zdravlje i slogu udijelio da i dalje činimo dobra djela Bogu na slavu.

Opširnije …

Župni oglasi Šesnaesta nedjelja kroz godinu - 23. srpnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je sedamnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Dragi vjernici, u tijeku je humanitarna akcija Misijske središnjice BiH pod nazivom „Miva“. Pomoć za kupnju prijevoznih sredstava za pastoralno djelovanje naših misionara. Danas nakon svetih misa možete uzeti: litanije puta sv. Kristofora, naljepnicu sv. Kristofora i miris za automobil. Svoj dobrovoljni prilog za ovu misijsku akciju možete ostaviti u kutiju kod volontera.

Opširnije …

Obiteljski dan 2023. godine - Kupres

Dragi župljani donosimo Vam okružnicu biskupa Petra o 6. Obiteljskom danu u Kupresu. Planiran je da bude nedjelja 30. srpnja 2023. godine. Više informacija kao i sami program možete pronaći u sljedećem dokumentu.

Opširnije …

Župni oglasi Petnaesta nedjelja kroz godinu - 16. srpnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je šesnaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- U četvrtak, 20. srpnja, povodom završetka radova na župnoj crkvi u Drežnici, bit će svečana sveta misa, s početkom u 18.00 sati, koju će predvoditi naš mjesni biskup msgr. Petar Palić
- U subotu 22. i nedjelju 23. srpnja, bit će „Bunjevačka dužijanica“ u Mostaru. Posjetit će nas bunjevački Hrvati koji se ove godine spremaju pohoditi organizirano svoj stari zavičaj. Plan i program imate na našoj mrežnoj stranici.

Opširnije …

Bunjevačka dužijanica u Mostaru

Ove godine u Mostaru se obilježava Dužijanca, kojom Hrvati Bunjevci slave završetak žetve i zahvaljuju Bogu za sve darove. Zahvala se očituje u duhovno-religioznom i kulturno-stvaralačkom djelu. Dužijanca također ima i veliki povijesni značaj za nacionalni identitet Hrvata, a različitim sadržajima čuva se tradicija i ljepota običaja Hrvata Bunjevaca.

Opširnije …