Župni oglasi Dvadeset peta nedjelja kroz godinu - 24. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i šesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Dragi vjeroučenici, vi koji dosadašnjih godina niste bili upisani na župni vjeronauk u župnom uredu uzmite prijavnice i popunjene vrate. Ovogodišnji prvopričesnici neka dođu sutra u 9.00 sati ili poslijepodne u 15.00 sati. Krizmanici neka dođu sutra u 10.00 sati ili poslijepodne u 16.00 sati. Umjesto župnog vjeronauka djeca će radnim danima, kroz mjesec listopad, koji je ispred nas moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu koji imate u župnom listu, te na oglasnoj ploči ispred crkve.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset četvrta nedjelja kroz godinu - 17. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i peta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu. To je ujedno 57. svjetski dan sredstava društvenih komunikacija u BiH i dan je Trebinjsko – mrkanske biskupije.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Najavljujemo trodnevnicu za proslavu zaštitnika naše župe sv. Mateja. Detalje pročitajte u novom broju župnoga lista, te na oglasnoj ploči i na našoj mrežnoj stranici. Na sam dan sv. Mateja svečanu svetu misu u 18.00 sati predvodi naš biskup msgr. Petar Palić. Nakon svete mise bit će koncert duhovne glazbe kojeg izvodi Stjepo Gleđ Markos. Zahvaljujemo udruzi „Otac“ na daru koncerta našoj župi. Neka Bog udijeli svoj blagoslov da i dalje nastavimo činiti dobro.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset treća nedjelja kroz godinu - 10. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i četvrta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovnom rasporedu radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 sati, a nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Djeca od prvog osnovne do prvog srednje koja nisu upisana na župni vjeronauk neka uzmu upisnice. Djeca prvog, drugog i trećeg razreda imaju jednom mjesečno vjeronaučni susret pa je potrebno da budu upisana.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset druga nedjelja kroz godinu - 3. rujna 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i treća nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala na prilozima za klimatizaciju.
- Sutra za našu djecu i mlade započinje nova školska i vjeronaučna godina. Djeca koja nisu upisana na župni vjeronauk od prvog osnovne do prvog srednje neka uzmu upisnice. Djeca prvog, drugog i trećeg razreda imaju jednom mjesečno večer filma pa je potrebno da budu upisani. Najavljujemo i ispovijed naše djece i misu za početak školske godine.

Opširnije …

Župni oglasi Dvadeset prva nedjelja kroz godinu - 27. kolovoza 2023.

- Sljedeća nedjelja je dvadeset i druga nedjelja kroz godinu. Svete mise su po ljetnom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Od tiska imate: Glas koncila i Župni list.

Opširnije …