Međunarodni dan volontera

U nedjelju, 5.prosinca 2021., obilježava se Međunarodni dan volontera. Budući da ove godine taj dan pada u nedjelju-Dan Gospodnji, odlučili smo ovaj Dan obilježiti u subotu, 4. prosinca 2021., našim zajedništvom u Caritasovu duhovno-obrazovnom centru Emaus u Bijelom Polju – Potoci kod Mostara.

Opširnije …

Roditeljski sastanci

U ponedjeljak, 22. studenoga navečer u 20.00 sati biti će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. U utorak, 23. studenoga navečer u 20.00 sati, bit će roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika, neka na sastanak dođu i krizmanici.

Opširnije …

"I Mostar za Vukovar svijetli" - galerija

U četvrtak, 18. studenoga, nakon večernjih svetih misa puk se iz svih župa na čelu sa svojim župnicima uputio u Vukovarsku ulicu. Ondje je kod križa obilježeno sjećanje na Vukovar uz paljenje svijeća i zajedničku molitvu. Molitvu su ove godine predvodili svećenici iz župe sv. Petra i Pavla Mostar. U nastavku pogledajte nekoliko slika toga događaja.

Opširnije …

Sportska sekcija za mlade

Dragi mladi, sportska sekcija župe sv. Mateja poziva sve zainteresirane da se prijave. Ove godine slavi se dvadeset godina naše Međužupne lige Hercegovine koja postoji u našim hercegovačkim biskupijama. Prijave uskoro kreću! Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku.

Opširnije …

"I Mostar za Vukovar svijetli"

U četvrtak, 18. studenog u 18.00 sati će se u našoj župnoj crkvi slaviti sv. Misa zadušnica za sve poginule branitelje hrvatskoga naroda, posebno one iz Vukovara kojih se posebno sjećamo ovih dana.

Opširnije …