Župno hodočašće Padova - Poreč - Trsat - Udbina

Dragi župljani, kao što smo već spominjali naša župa planira hodočašće, od 12. - 14. listopada, u Padovu, Poreč, Trsat te Crkvu hrvatskih mučenika - Udbina. Cijena ovog putovanja jest 260,00 KM. Kod prijave ponijeti važeći putni dokument i cjelokupni iznos putovanja. Prijaviti se možete do nedjelje 24. rujna!

Opširnije …

Poruka biskupa Petra povodom početka nove školske i vjeronaučne godine

Dragi župljani, u prilogu možete pročitati poruku našeg biskupa Petra Palića, predsjednika Vijeća za katehezu i novu evangelizaciju Biskupske konferencije BiH, povodom početka nove školske i vjeronaučne 2023./2024. godine.

Opširnije …

Prilog za misno slavlje

Dragi župljani, odlukom biskupa na redovnom zasjedanju Biskupske konferencije BiH donešena je odluka da će od 1. rujna prilog za misno slavlje iznositi 30,00 KM. Više informacija kao i cijeli dokument imate u nastavku.

Opširnije …

Blagoslov kipa sv. Roka

Na spomendan sv. Roka postavili smo, u našoj crkvi, i blagoslovili kip sv. Roka.

Sv. Roko, moli za nas!

Opširnije …

​​​​​​​Šesti Obiteljski dan i Treći Svjetski dan djedova, baka i starijih osoba

Vijeće za obitelj Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine pripravilo je prigodnu online knjižicu za obilježavanje Šestog Obiteljskog dana i Trećeg Svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba u biskupijskim zajednicama u Bosni i Hercegovini u nedjelju, 30. srpnja 2023. pod geslom: „Obiteljska ljubav je poziv i put svetosti – Od koljena do koljena dobrota je njegova!“.

Opširnije …