EMAUS - Dan župnog zajedništva

Ove godine 30. ožujka  po prvi put organiziran je Emaus - večer zajedništva župe Sv. Mateja sa početkom u 20:00h. U izvedbi su sudjelovali župni zborovi: “Leptiri“, “ Santos “,“ Angelus “ i “Benedikt“ te naši župni volonteri, a i izvođen je i prigodan igrokaz za večer zajedništva “Tata meni je pričest“.

Opširnije …

Volonteri i Caritas

Od osnutka naše župe (župa sv. Matej) djeluje i radi mladež svih generacija i uzrasta. Od početka župe pa sve do današnjeg dana smo imali mnogobrojne aktivnosti i događanja. U našoj župi se svake subote provode razne aktivnosti povrh svega karitativne. Jednom godišnje za blagdane (Božić i Uskrs) starim i nemoćnim osobama naši volonteri dijele Paket ljubavi.

Opširnije …

Raspored blagoslova obitelji 2015./2016.

Božićni blagoslov obitelji počinjemo u subotu nakon Nove godine. Raspored: Subota 02.01. - Ulica Blajburških žrtava; Ponedjeljak – 04.01. - Vukovarska, ulica kralja Tomislava Utorak 05. 01. - Rudarska 

Opširnije …

Raspored svetih Misa na grobljima

Raspored svetih misa na grobljima u našoj župi i u susjednim župama.

Opširnije …

Proslava blagdana sv. Mateja 21.9.2015.

Naša župna zajednica sv. Mateja  proslavila je u ponedjeljak, 21. rujna, svoju župnu svetkovinu. Svečano euharistijsko slavlje, na samu svetkovinu kao i trodnevnu duhovnu obnovu, predvodio je rektor sjemeništa u Splitu don Jure Bjeliš, uz koncelebraciju oko 20 svećenika. 

Opširnije …