Korizmeni koncert Etno skupine "Čuvarice"

U nedjelju, 10. ožujka u našoj crkvi, nakon večernje svete mise imat ćemo korizmeni koncert pod nazivom "Prosti moj Bože", koji će izvesti Etno skupina Čuvarice, hrvatska folklorna glazbena skupina iz Rame.

Opširnije …

Zaređen novi banjolučki biskup mons. Željko Majić

BANJA LUKA – U katedrali Sv. Bonaventure u Banjoj Luci, 2. ožujka, za vrijeme svečane euharistije vrhbosanski nadbiskup metropolita mons. Tomo Vukšić za banjolučkog biskupa zaredio je svećenika Mostarsko-duvanjske biskupije mons. Željka Majića.

Opširnije …

Dobrovoljno darivanje krvi

Dragi župljani, u utorak 20. veljače, u našoj župi biti će dobrovoljno darivanje krvi u vremenu od 10.00 do 12.00 sati. Darivanje u suradnji s našom župom organizira Transfuzijski centar Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Opširnije …

Promocija knjige - O TREBINJSKO-MRKANSKOJ BISKUPIJI Dr. fra Bazilija Pandžića

Hercegovačka franjevačka provincija Uznesenja BDM i Franjevačka knjižnica Mostar, u Biskupijskom centru „Sarsenterum“ – Stolac, u ponedjeljak 19. veljače 2024. u 19,00 sati, organiziraju predstavljanje knjige: dr. fra Bazilija Pandžića - O TREBINJSKO-MRKANSKOJ BISKUPIJI.

Opširnije …

SHKM Gospić

Poštovani, u privitku prosljeđujem dopis s informacijama i načinom prijave mladih na platformi e-župe. Ove godine su drugačije prijave (naveli su razlog da mladi budu u sustavu zbog sigurnosnih službi)! Inače, prije su se mladi prijavljivali u župnim uredima, a sada se sami prijavljuju i potvrde o prijavi dobivamo na uvid od domaćina koji organiziraju susret.

Opširnije …