2022

Božićna poruka biskupa Petra Palića

Draga braćo i sestre!
Božić nas poziva da svoj pogled usmjerimo prema božićnim jaslicama. Učinimo to i ove godine svjesni potrebe za mirom i nadom. Pokušajmo i ovoga Božića iskreno ispovjediti vjeru u rođenje Isusa Krista, Sina Božjega i otkriti poruku sudionika ovog svetog događaja Božjega utjelovljenja.

Opširnije …

Župni oglasi BOŽIĆ - 25. prosinca 2022.

- Sljedeća nedjelja je Marija Bogorodica. Svete mise prema redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Na Stjepandan i Ivandan jutranje su mise u 8.00 sati.
- Dragi župljani, planiramo posjetiti i blagosloviti obitelji koje to žele. Na dnu crkve imate prijavnicu koju trebate popuniti i popunjenu vratiti u župni ured najdalje do Nove godine. Blagoslov će biti u siječnju i veljači uz prijašnju najavu obitelji.

Opširnije …

Na dobro Vam došao Božić i sveto Porođenje Isusovo!

Svima vama, dragi župljani,
posebice bolesnim, starijim i
osamljenim, na dobro vam došao
Božić i sveto Porođenje Isusovo!

Opširnije …

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2023. godini

Dragi župljani, u prilogu se nalazi raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2023. godini!

Opširnije …

Župni oglasi Četvrta nedjelja došašća - 18. prosinca 2022.

- Mala polnoćka je u 20 sati i velika u pola noći. Sljedeća nedjelja je Božić. Svete mise su u 8, 9:30 i 11 sati. Večernje mise nema.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju kao i na prilozima za Nedjelju Caritasa. Darovali ste 5.449,00 KM.
- U utorak 20.12.2022. godine je ispovijed u našoj župi. Termini su u 9, 16 i 19 sati. Ostalim danima u tjednu ispovijedamo u ostalim župama pa nastojte doći u druge župe ako vam ovdje ne odgovaraju termini. Pomirimo se s Bogom i s bližnjima.
- Tradicionalni Božićni koncert „Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo“ bit će u Kosači u četvrtak 22.12.2022. u 19.30 sati. Na koncertu će pored solista i ostalih zborova, pjevati i članovi našeg župnog zbora „Benedikt“. Dobro došli!

Opširnije …