2023

Proslava svetkovine sv. Josipa u mostarskoj Katedrali

Dragi župljani, proslava svetkovine sv. Josipa u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve bit će 20. ožujka 2023. godine. Svečano euharistijsko slavlje bit će u 18.00 sati, a predvodit će ga mons. Dražen Kutleša, zagrebački nadbiskup koadjutor.

Opširnije …

Korizmena duhovna obnova za bračne parove

Dragi župljani, donosimo vam obavijest Caritasovog obiteljskog centra koji organizira korizmenu duhovnu obnovu za bračne parove. Duhovna obnova će biti održana 23.ožujka u duhovno-obrazovnom centru Emaus, a više informacija imate u sljedećem dokumentu.

Opširnije …

Nedjelja solidarnosti - Treća korizmena

Dragi župljani, u prilogu se nalazi dopis našeg biskupa msgr. Petra Palića povodom Treće korizmene nedjelje - Nedjelje solidarnosti.

Opširnije …

Župni oglasi Druga korizmena nedjelja - 5. ožujka 2023.

- Sljedeća nedjelja je Treća korizmena. Svete mise prema redovitom rasporedu.
- Kao što možete osjetiti grijanje radi. Nadamo se da ćemo uz obročno plaćanje uspjeti u vremenu koje je ispred nas uspjeti isplatiti investiciju od 75.000 KM. Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Vjeronauk ovogodišnjih prvopričesnika je prema redovitom rasporedu. Krizmanici doći u ponedjeljak u 20 sati. Učenici ostalih razreda prema redovitom rasporedu. Raspored imate i na oglasnoj ploči. Molimo roditelje da potaknete svoju djecu da redovito dolaze na vjeronauk i na ostale župne aktivnosti.
- U srijedu nastavljamo sa pobožnošću sv. Josipu. Molimo za naše obitelji da žive u pravednosti, slozi, ljubavi i miru.

Opširnije …

Korizmena akcija "Zrno ljubavi" 2023

Caritas Biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan provodi korizmenu akciju "Zrno ljubavi". Više o tome imate u dopisu.

Opširnije …