Dan Trebinjsko-mrkanske biskupije

Dragi vjernici u prilogu se nalazi dopis našeg biskupa msgr. Petra Palića, o proslavi zaštitnika Trebinjsko-mrkanske biskupije sv. Mihovila Arkanđela.

Opširnije …

Caritas otvara Dom Emaus

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu sa starijom populacijom kroz svoje ustanove i projekte, svjestan rasta broja starijih osoba koji je zbog produženja životnog vijeka vidljiv i na našim prostorima te osluškujući potrebe ove populacije, Caritas Mostar će pripadnicima treće životne dobi uskoro ponuditi mogućnost smještaja u Domu Emaus u Potocima.

Opširnije …

Redovni raspored sv. misa

Dragi župljani od ponedjeljka, 13. rujna, vraćamo se na redovni raspored svetih misa. Radnim danom ujutro u 7.30 i poslijepodne u 18.00 sati, a nedjeljom ujutro u 8.00, 9.30 i 11.00 te poslijepodne u 18.00 sati.

Opširnije …

Obiteljski vikend u Emausu

Dragi župljani u duhovno-obrazovnom Centru Emaus u Potocima u petak, subotu i nedjelju biti će obiteljski vikend na temu „Obitelj, zajednica razgovora i razumijevanja“. Bilo bi lijepo da se i iz naše župne zajednice netko prijavi na ovaj obiteljski vikend, da poboljšamo svoju komunikaciju jedni prema drugima, a u isto vrijeme i razumijevanje koje nam je toliko potrebno.

Opširnije …

Mladomisnik don Branimir Bevanda

Branimir Bevanda, rođen je 22. veljače 1996. u Mostaru. Treće je od šestero djec od roditelja Vlade i Nevenke rođ. Barbarić. Osnovnu školu Ivana Gundulića završio je Mostaru, a opću gimnaziju u sjemeništu u Travniku.

Opširnije …