Mladi župe sv. Mateja Mostar očistili Vukovarsku ulicu

Bliži nam se obljetnica pada grada Vukovara i  Dan HZ - HB, kada se sjećamo svih naših poginulih branitelja koji su položili svoj život za domovinu. Stoga su se naši mladi krizmanici i osmaši potrudili da ulica koja nosi ime grada Vukovara - Vukovarska ulica u našemu gradu bude dostojna toga dana i onoga što obilježavamo. Oni su zajedno sa kapelanom don Perom očistili ulicu.

Opširnije …

DRUŽENJE MINISTRANATA U ŽUPI SV. MATEJA

U subotu 9. studenog 2013. godine u prostorijama velike župne dvorane župe Sv. Mateja apostola i evanđelista na Rudniku održano je druženje ministranata na kojem su sudjelovali ministranti iz župa: Katedrala, sv. Matej i sv. Ivan. Na početku susreta prikazan je kratki crtani film o životu i djelovanju sv. Franje Ksaverskog u misijama u Japanu. Nakon prikazanog filma slijedilo je kratko druženje i nogometno

Opširnije …

VAŽNA OBAVIJEST O POTREBI REGISTRACIJE BIRAČA IZ BIH I GLASOVANJU NA REFERENDUMU O OBITELJI

Odlukom Hrvatskog sabora od 08. studenog 2013. godine, državni referendum održat će se u sjedištima diplomatsko – konzularnih predstavništava u nedjelju 01. prosinca 2013. godine.
Iz Generalnog konzulata RH u Mostaru napominju biračima da je uvjet za ostvarivanje prava na glasovanje aktivna registracija i onih birača koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj. Zahtjev za aktivnu registraciju birači mogu podnijeti u GK RH u Mostaru radnim

Opširnije …

Susret vokalno - instrumentalnih sastava hercegovačkih župa

U utorak 5. studenog u župi sv. Petra i Pavla u Mostaru održat će se susret vokalno-instrumentalnih sastava hercegovačkih župa. Na ovom susretu nastupit će 10 sastava sa stotinjak sudionika koji će izvoditi crkvene pjesme i duhovne šansone uz instrumentalnu pratnju.

Program započinje u 18,00 sati sv. Misom u župnoj crkvi,

Opširnije …

RASPORED SV. MISA PO MOSTARSKIM GROBLJIMA

SVI SVETI

Masline u 11:00
Smrčenjaci u 10:00
Djevojačko groblje – Sv. Ante u 12:00

 

Opširnije …