Večer filma za djecu prvog i drugog razreda

U večernjim satima imali smo druženje za naše prvašiće i drugašiće. Umjesto njihova redovitog vjeronauka, gledali su animirani film za djecu pod nazivom sv. Terezija Avilska.

Opširnije …

Srce Ti se moje cijelo predaje

U našoj župi, 11. studenoga 2021., s početkom u 20 sati, započelo je klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom za mlade. Na duhovno-meditativnoj večeri okupilo se više od tri stotine mladih i studenata kako mostarskih, tako i drugih biskupijskih župa.

Opširnije …

Tropletovi dani kulture

Tropletovi dani kulture – vjera, baština, identitet ulaze u zadnji tjedan i u narednim danima ćemo imati nekoliko zanimljivih događanja. Ljubazno Vas molimo da upoznate vjerni puk s programom događanja uz kratku informaciju o pojedinim događanjima i pozovete na sudjelovanje.

Opširnije …

Susreti prvog i drugog razreda osnovne škole

U petak 12. studenoga u 19.00 sati, bit će zajedničko druženje za svu djecu prvog i drugog razreda osnovne škole. Druženje uz film predviđeno je zbog druženja i upoznavanje djece sa župom.

Opširnije …

Euharistijsko klanjanje

U četvrtak 11. studenoga u 20.00 sati u organizaciji studentskog kapelana i naše župe biti će euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Na poseban način za sve mlade i ostale koji žele doći. Krizmanicima je dolazak obvezan. Bit će prigoda za ispovijed.

Opširnije …