Izlet ministranata i zboraša

Utorak, 20. lipnja 2023. godine proveli smo na izletu s našim najmanjima. Obišli smo svetište Kraljice Mira Hrasno, Svitavu te Čapljinu. Zahvaljujemo se roditeljima na poticanju djece za odlazak na izlet, a zahvaljujemo volonterima koji su na njih pazili.

Opširnije …

Koncert dječjeg zbora "Leptiri"

Koncert povodom 10 godina dječjeg zbora “Leptiri” pod vodstvom Ane Đukanović. Hvala našim najmanjima na predivnom koncertu te zboru “Santos” na sudjelovanju.

Opširnije …

Koncert duhovne glazbe "Vjerujem" - dojmovi i fotografije

Poslušajte izjave Alana Hržice, fra Marina Karačića, voditelja biskupijskog zbora mladih ViDeMus Emila Bevande i don Tomislava Ljubana, župnika župe sv. Mateja u Mostaru povodom koncerta duhovne glazbe "Vjerujem" koji se održao u Mostaru 10. lipnja 2023.

Opširnije …

Duhovni susret za bračne parove

Caritasov Obiteljski Centar Mostar, organizira naredni Duhovni susret za osnaživanje bračnih parova s područja hercegovačkih biskupija. Duhovni susret održat će se 7. lipnja 2023. godine s početkom u 17.00 sati u Duhovno-obrazovnom centru Emaus u Potocima.

Opširnije …

Humanitarni koncert duhovne glazbe "Vjerujem"

Dragi vjernici u župnom uredu možete nakon svetih misa kupiti ulaznice za veliki humanitarni koncert duhovne glazbe “Vjerujem” koji će se održati 10. lipnja 2023. na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Opširnije …