Župni oglasi Dvanaesta nedjelja kroz godinu - 25. lipnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je trinaesta nedjelja kroz godinu. Započinjemo s ljetnim rasporedom svetih misa. Nema mise u 11.00 sati a večernje su mise u 19.00 sati.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- U župi planiramo imati oratorij. Oratorij će biti u utorak 27. lipnja 2023. godine. Započinje svetom misom u 9.00 sati. Kroz molitvu i igru želimo biti bliže Bogu pa to našoj djeci i omogućimo. Djeca neka toga dana dođu u sportskoj obući i odjeći.

Opširnije …

Župni oglasi Jedanaesta nedjelja kroz godinu - 18. lipnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je Dvanaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Dragi vjernici, 20. lipnja 2023. godine planiramo naše male pjevače i ministrante odvesti na izlet. Planirali smo obići svetište Kraljice Mira Hrasno, Svitavu te Čapljinu. Roditelji, potaknite djecu na izlet, a volonteri će paziti na njih na izletu. Ovo je jedan vid naše zahvale vašoj djeci za dolaske i župne aktivnosti.

Opširnije …

Župni oglasi Deseta nedjelja kroz godinu - 11. lipnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je Jedanaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovitom rasporedu. U nedjelju nakon večernje sv. mise je koncert našeg dječjeg zbora Leptiri. Dođimo i poslušajmo naše najmlađe i pjesmom slavimo Boga.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- U župi planiramo imati oratorij – dugu. Oratori će biti u utorak 27. 6. 2023. godine. Započinje misom u 9.00 sati. Djeca mogu uzeti upisnice za oratorij nakon misa danas i tokom ovoga tjedna. Upisnice vratiti do nedjelje 18. lipnja. Kroz molitvu i igru želimo biti bliže Bogu pa to našoj djeci i omogućimo.
- U ponedjeljak uočnica sv. Anti, a u utorak spomendan sv. Ante. Mise su u 7.30 i u 18.00 sati. Zavjete i pobožnost možete obaviti i prije i poslije svetih misa. Večernja sv. misa je misa zahvalnica pa dođimo i Bogu zahvalimo na tolikim milostima koje svakodnevno od njega primamo. Zahvalimo na koncertu vjerujem i tako snažnoj poruci sloge, zajedništva, mira i ljubavi. Udruzi Otac hvala!

Opširnije …

Župni oglasi Presveto Trojstvo - 4. lipnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je Deseta nedjelja kroz godinu. Svete mise su po redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- U utorak, nastavljamo pobožnosti trinaest utoraka u čast sv. Anti.
- Dragi župljani, Caritasov Obiteljski Centar Mostar, organizira Duhovni susret za osnaživanje bračnih parova s područja hercegovačkih biskupija. Duhovni susret će se održati 7. lipnja 2023. godine s početkom u 17.00 sati u Duhovno-obrazovnom centru Emaus u Potocima. Svi koji žele neka se prijave u župnom uredu do 5. lipnja.

Opširnije …

Župni oglasi Pedesetnica - Duhovi - 28. svibnja 2023.

- Sljedeća nedjelja je Presveto Trojstvo. Svete mise su po redovitom rasporedu.
- Hvala svima na dosadašnjim prilozima za klimatizaciju.
- Djeca umjesto župnog vjeronauka radnim danima kroz mjesec svibanj neka dolaze moliti krunicu prije večernje svete misu i to prema rasporedu kojeg imate na mrežnim stranicama župe i na oglasnoj ploči ispred crkve. Roditelji potičite svoju djecu na dolazak a i sami dođite na molitvu krunice.

Opširnije …