Volonteri i Caritas

Od osnutka naše župe (župa sv. Matej) djeluje i radi mladež svih generacija i uzrasta. Od početka župe pa sve do današnjeg dana smo imali mnogobrojne aktivnosti i događanja. U našoj župi se svake subote provode razne aktivnosti povrh svega karitativne. Jednom godišnje za blagdane (Božić i Uskrs) starim i nemoćnim osobama naši volonteri dijele Paket ljubavi.

Opširnije …

Raspored blagoslova obitelji 2015./2016.

Božićni blagoslov obitelji počinjemo u subotu nakon Nove godine. Raspored: Subota 02.01. - Ulica Blajburških žrtava; Ponedjeljak – 04.01. - Vukovarska, ulica kralja Tomislava Utorak 05. 01. - Rudarska 

Opširnije …

Raspored svetih Misa na grobljima

Raspored svetih misa na grobljima u našoj župi i u susjednim župama.

Opširnije …

Proslava blagdana sv. Mateja 21.9.2015.

Naša župna zajednica sv. Mateja  proslavila je u ponedjeljak, 21. rujna, svoju župnu svetkovinu. Svečano euharistijsko slavlje, na samu svetkovinu kao i trodnevnu duhovnu obnovu, predvodio je rektor sjemeništa u Splitu don Jure Bjeliš, uz koncelebraciju oko 20 svećenika. 

Opširnije …

Radionica za djecu povodom blagdana sv. Mateja

U subotu, 19. rujna 2015., u našoj župi održana je likovno-kreativna radionica u čast našeg zaštitnika svetog Mateja. Radionicu su vodile profesorice Vesna Sušac i Renata Arapović. Na radionicu se odazvao velik broj naših osnovnoškolaca, koji su sa zanimanjem i velikim entuzijazmom pristupili izradi vitraja.

Opširnije …