Sretan Uskrs!

“Što tražite Živoga među mrtvima? Nije ovdje, nego uskrsnu! Lk 24

Sretan i blagoslovljen Uskrs svom katoličkom puku!

Opširnije …

Zbog zabrane otkazana procesija

Dragi vjernici obavještavamo Vas da je po odredbi mjesnoga biskupa Ratka Perića protokol br. 334/2020. od 8. travnja ove godine procesija s Presvetim kroz župu sv. Mateja je zabranjena! Pozivamo Vas da pratite liturgijska slavlja na način koji je i do sada bio dostupan.

Opširnije …

Procesija s Presvetim kroz župu sv. Mateja

Na Veliki Četvrtak svećenici će u procesiji sa Presvetim oltarskim sakramentom proći određenom rutom kroz gradski dio terena župe do benzinske crpke „Čule“ te na taj način blagosloviti vjernike uoči najveće katoličke svetkovine – Uskrsa. Na Veliki Petak procesija će ići glavnom cestom od B.C. „Čule“ pa sve do skretanja za groblje u Raštanima. Detaljnu rutu pogledajte u nastavku teksta.

Opširnije …

Odgođen SHKM 2020.

Prema odluci Hrvatske Biskupske konferencije odgađa se 11. Susret hrvatske katoličke mladeži koji se trebao održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu! Novi termin Susreta nije predviđen u 2020. godini. Više informacija možete dobiti na zagreb.shkm.hr

Opširnije …

SHKM Zagreb 2020.

Ovogodišnji susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u Zagrebu 9. i 10. svibnja! Svi koji žele mogu se prijaviti u župnom uredu do 15. ožujka ili dok se ne popune sva mjesta.

Opširnije …