Novi raspored Svetih Misa 2017. godine

Obavještavamo župljane da je Otac Biskup odlučio poslati svoga tajnika don Marina Skendera da u našoj župi ima jutarnje Svete Mise. Također vas obavještavamo da je, zbog jutarnjih Misa, moguće prihvatiti vaše Misne nakane. Svete Mise nedjeljom ostaju iste, dakle ujutro u 9.00, 11.00, i večernja Sveta Misa u 18.00 sati. S tim da je Sveta Misa u 11.00 sati Sveta Misa za narod (pro populo).
Iako su sada dvije Svete Mise radnim danom Misne nakane ipak se primaju samo dva mjeseca unaprijed! Dakle 1. veljače primaju se misne nakane za mjesec travanj, 1. ožujka za svibanj, 1.travnja za lipanj.... 

Opširnije …

Raspored Svetih Misa 2017. godine

Obavještavamo župljane da će u sljedećoj godini radnim danom biti samo večernja Sveta Misa, dakle jutarnje Svete Mise neće biti. Svete Mise nedjeljom biti će ujutro u 9.00, 11.00, i večernja Sveta Misa u 18.00 sati.
Za sada zauzete su sve misne nakane za siječanj i veljaču. Tek od 1. siječnja moći ćete naručivati mise za mjesec ožujak.

Opširnije …

Božićni blagoslov obitelji

Božićni blagoslov obitelji počinjemo u ponedjeljak 02. siječnja 2017. godine.

Raspored:
Ponedjeljak 02.01. - ulica kralja Tomislava
Utorak – 03.01. – Dubrovačka i Kneza Višeslava
Srijeda 04.01. – Vukovarska
Četvrtak, 05.01. - Orlac, ulica II. bojne rudničke
Subota, 07.01. – Ulica Blajburških žrtava;
Ponedjeljak, 09.01. – Rudarska
Utorak, 10.01- dr. Milana Suflaya
Srijeda, 11.01. - Raštani

Molimo vas da toga dana nastojite u što većem broju biti kod kuće. Svakoga dana blagoslov počinje ujutro oko 9 sati i traje dok ne posjetimo sve obitelji koje su se prijavile iz te ulice ili naselja. U pastoralnom kalendaru moći ćete također pratiti raspored blagoslova.

 

Opširnije …

"Gabrijelova priča"

Na četvrtu nedjelju došašća 18. prosinca u našoj župi gostovao je dječji zbor iz župe Blagaj – Buna. Sveto Misno slavlje predvodio je, don Damir Pažin, župni vikar župe Presvetog Trojstva. Svojim anđeoskim glasovima uveličali su Sveto Misno slavlje te su za nas spremili i predivan Božićni mjuzikl pod nazivom „Gabrijelova priča“. 

Opširnije …

ADVENT - puka tradicija ili istinita duhovna priprema za Božić

U srijedu, 30. studenoga u 19.00 sati biti će studentska kateheza u amfiteatru Antun Branko Šimić na Filozofskom Fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Tema ovog susreta je: ADVENT - puka tradicija ili istinska duhovna priprema za Božić. Katehezu će održati studentski duhovnik, don Mladen Šutalo. Svi su dobrodošli! 

 

Opširnije …