Blagoslov polja 2013. godine

Župa sv. Mateja 5.5. Nedjelja - Orlac u 16 sati 12.5. Nedjelja - Raštani u 16 sati Župa Drežnica 4.5. - Drežnica kod crkve u 12 sati 5.5. - Vrdi u 13,30 sati 12.5. - Raičevo groblje - G. Drežnica u 13 sati 23.5. - Sv. Iluminat - Vrdi u 12 sati 26.5. - Donja Grabovica u 12 sati 1.6. - Kremenac u 11 sati G. Grabovica u 12,30 sati 8.6. - Ćopi u 12 sati

Opširnije …

Zašto mladi gube vjeru?

To se može dogoditi i događa se kod onih mladih koji nemaju vjerskoga temelja i kršćanskoga odgoja u obitelji. Ako roditelji djecu i mlade tjeraju da idu na svetu misu i vjeronauk, a sami vjeru ne prakticiraju, dijelom je logičan takav slijed.
Roditelji su dužni – jasno, uz pomoć svećenika i vjeroučitelja – svoju djecu naučiti s vjerom i s Bogom živjeti. S druge strane, ni vi mladi niste bez odgovornosti za svoju vjeru. Među vama ima izuzetno pametnih i nadarenih mladića i djevojaka.

Opširnije …

Popis ovogodišnjih prvopričesnika

Bogu zahvalni, ove godine u našoj župi sakrament Prve svete pričesti primilo je 70 prvopričesnika. Ovdje donosimo njihova imena:

    Beganović Rino Petar
    Bekavac Mia – Sara
    Beus Marija
    Beus Matej
    Bevanda Luka
    Bogdan Ilija
    Bogdan Tino
    Boras Gabriela

Opširnije …

Prva sveta pričest u našoj župi

Prva sveta pričest u našj župi održati će se 7. travnja 2013. godine u 11 h.U ovome tjednu prvopričesnici imaju svaki dan vjeronauk u 17 sati. Ispovijed za sve prvopričesnike je u subotu 6. travnja u 17 h.

Opširnije …

Sretan Uskrs

Svim vjernicima i svim ljudima dobre volje želimo blagoslovljen i sretan Uskrs. To vam žele vaši svećenici don Ivica Boras, župnik, i don Pero Miličević, župni vikar

Opširnije …