Predavanje o Svjedocima vjere

Na poziv župnika don Ivice Borasa i župnoga vikara don Pere Miličevića, u župi sv. Mateja u Mostaru, 8. veljače nakon Mise u 18 sati, nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u Bosni i Hercegovini don Ivan Štironja, održao je predavanje mladima o temi Svjedoci vjere. Nakon molitve, don Pero je kao animator predavanja za mladež, pozdravio predavača i sve prisutne te naglasio da je ovo predavanje o Svjedocima vjere jedno u nizu predavanja u Godini vjere.

Opširnije …

Vjernaučna tribina za mlade

U četvrtak 7. veljače u 18 : 30 h održati će se

vjeronaučna tribina za mlade koju predvodi don Ivan Štironja.

Tema susreta je "Svjedoci vjere".

Dobro došli svi mladi!

Opširnije …

Pučke misije u našoj župi

U Godini vjere odlučili smo organizirati pučke misije u našoj župi. Pučke misije su najprikladnije sredstvo da se duhovno obnovimo. Voditelji Pučkih misija bit će naši poznati svećenici don Damjan Raguž i don Marko Kutleša.
U Godini vjere odlučili smo organizirati pučke misije u našoj župi. Pučke misije su najprikladnije sredstvo da se duhovno obnovimo. Voditelji Pučkih misija bit će naši poznati svećenici don Damjan Raguž

Opširnije …

Čistoća i sloboda srca

Jedan pobožan čovjek kojega su svi smatrali svecem mnogo je vremena proveo u  samoći na jednoj planini, a onda je odlučio doći opet među ljude. Dok se približavao selu, ususret mu dotrči jedan seljak i sav uzbuđen mu kaže da mu odmah dadne kamen koji je njemu namijenjen.

Opširnije …

Sretan Božić i sveto porođenje Isusovo

Sretan i blagoslovljen Božić sveto porođenje Isusovo, želi župa Sv.Mateja na Rudniku svim svojim župljanima i vjernicima.

Neka se Isus rodi ponovo u srcima svim vjernika i neka njegov sjaj dotakne srca nevjernika i potakne grešnike na obraćenje.

Želimo Vam obilje mira, ljubavi i sreće.

Opširnije …