Obilježavanje 24. godišnjice žrtava Grabovice

Dana 9. rujna u selu Grabovica u župi Drežnica obilježava se 24. godišnjica žrtava Grabovice. Vjerujemo da je svima poznat zločin kojeg je izvršila ABiH u rujnu 1993. godine. Obveza je sjećati se žrtava i za njihove duše Boga moliti. Također zahvali prije svega Bogu te dobrim ludima izgrađene su i postaje Križoga puta.

Opširnije …

Proslava Male Gospe i 100-te obljetnice župe u Jablanici

Naš bivši kapelan, a sadašnji župnik župe Jablanica, don Mile Vidić poziva sve one koji mogu i žele da 8. rujna prisustvuju do sada najvećoj proslavi od postanka župe Jablanica. Župa je osnovana 1917. godine, dakle ove godine slavi 100 godina postojanja župe. U svojih 100 godina župa pamti vedra kao i tamna razdoblja, a Domovinski rat joj je ostavio najveće ožiljke zbog čeka danas župa broji svojih svega 50-ak vjernika.

Opširnije …

Tečaj njemačkog jezika

Obavještavamo sve zainteresirane župljane da će se ove godine u našoj župi organizirati tečaj njemačkoga jezika. Informacije o prijavama i svemu što vas zanima možete dobiti pozivom na broj 063/444-396

"Čovjek vrijedi onoliko koliko jezika govori."

Opširnije …

Ljetni raspored Svetih Misa

Obavještavamo sve župljane da je raspored Svetih Misa od 2. srpnja slijedeći:

  • Radnim danom ujutro u 7:30 te poslije podne u 19:00 sati
  • Nedjeljom ujutro u 8:00 i 9:00 te poslijepodne u 19:00 sati
  • Pobožnost krunice je svakim danom prije Svete Mise u 18:30 sati

Svete Mise u 11:00 sati nedjeljom nema.

Opširnije …

Hodočašće sv. Ivanu Krstitelju na Stjepan Križ

U petak 23. lipnja na uočnicu sv. Ivana Krstitelja jedan autobus hodočasnika iz župe sv. Mateja na Rudniku zaputili su se ka svetištu sv. Ivana Krstitelja na Stjepan Križ. Centralno Misno slavlje prevodio je zadarski Nadbiskup i Predsjednik Hrvatske Biskupske Konferencije msgr. Želimir Puljić uz koncelebraciju župnika don Damjana Raguža te ostalih svećenika. 

Opširnije …